'Anastasiou gebruikte me ineens als een soort jojo. Heel vreemd'

'Anastasiou gebruikte me ineens als een soort jojo. Heel vreemd'

13-07-2017 09:31
57

Daryl Werker is niet bijster enthousiast over de samenwerking met Yannis Anastasiou. De voormalig trainer van Roda JC gebruikte hem vorig seizoen als 'een soort jojo', vertelt Werker op de website van de Limburgse club. 

"In het begin van het seizoen was ik de vierde man voor de centrale posities achterin. Toch ben ik altijd positief gebleven. Ik ben alleen maar harder gaan trainen, ook individueel op vrije dagen. Fysiek en conditioneel werd ik alsmaar sterker, dat gaven alle testen aan", aldus de 23-jarige stopper. 

"Half september mocht ik thuis tegen sc Heerenveen invallen na de tweede rode kaart aan onze kant  Daarna heb ik alles gespeeld tot aan de winterstop. Maar na de winterstop werd ik ineens als een soort jojo gebruikt: ik mocht de ene week spelen en de andere week niet. Heel vreemd", vervolgt hij.

"Navraag bij de trainer bracht niet veel duidelijkheid. Ik denk dat het voor hem lastig was dat alle centrale verdedigers goed presteerden." Werker verlengde in mei zijn contract met drie jaar. Anastasiou is inmiddels trainer van het Belgische KV Kortrijk.