Ontluistering en diepe droefheid in Geuzenveld; Van de Beek steunt familie Nouri

Ontluistering en diepe droefheid in Geuzenveld; Van de Beek steunt familie Nouri

13-07-2017 15:07
46

Veel mensen hebben zich donderdagmiddag verzameld bij het ouderlijk huis van Abdelhak Nouri om de familie van de Ajax-middenvelder een hart onder de riem te steken. Eén van hen is Donny van de Beek, collega en een goede vriend van Nouri. 

Eerder op de dag werd bekend dat de twintigjarige Ajacied ernstige en blijvende hersenschade heeft opgelopen. Zaterdag werd Nouri onwel tijdens een oefenduel met Werder Bremen. De schade aan zijn hersenen is hoogstwaarschijnlijk het gevolg van te weinig zuurstoftoevoer.

Volgens De Telegraaf was Van de Beek, die net als Nouri onderdeel uitmaakt van de selectie van Ajax 1, kort bij de familie van Nouri, die in de Amsterdamse wijk Geuzenveld woont. 'Ik hou van je broer', schrijft hij op Instagram. Ook buurjongens en vrienden van Nouri zijn aanwezig. 

"Hij was heel speciaal. Juist omdat hij zo normaal bleef. Ik ken geen voetballer van zijn kaliber die zo aardig en open was en zoveel voor de buurt deed", zegt één van hen. "Ik voel verlies. Hij had een uniek talent, daar genoten we echt van", vult een ander aan. "Dat lijkt nu weg."

Lees ook: Massaal medeleven met Nouri en betrokkenen op gitzwarte dag in de voetballerij

 

Ik hou van je broer

Een bericht gedeeld door Donny van de Beek (@donnyvdbeek) op