'Ik kan naar de Eredivisie, maar misschien speel ik dit seizoen wel bij NEC'

'Ik kan naar de Eredivisie, maar misschien speel ik dit seizoen wel bij NEC'

15-07-2017 20:06
4

Gregor Breinburg heeft een aanbieding van Ironi Kiryat Shmona in beraad. De Israëlische club wil graag in zee met de aanvoerder van NEC. Dat laat Breinburg zaterdag weten aan Omroep Gelderland. 

De middenvelder verbleef afgelopen week enkele dagen in Israël om te onderhandelen over een contract. "Ik heb met de president gesproken en ben rondgeleid. Bovendien heb ik een voorstel gekregen. Ik denk dat de clubs er onderling wel uitkomen, maar ik ben er zelf nog over aan het nadenken", merkt hij op. 

Een vertrek uit Nijmegen staat nog niet vast. "Of ik mijn beslissing voor een bepaalde datum moet nemen? Nee, ik bepaal zelf de deadline. Ik laat me niet opjagen. Daarbij ga ik af op mijn gevoel, niet op het geld dat ik kan krijgen. Zoals het er nu naar uitziet sluit ik maandag ook weer aan. Ga ik met NEC op trainingskamp."

Meerdere clubs zijn geïnteresseerd in de aanvoerder van de degradant. "Ik kan in de Eredivisie actief blijven, maar misschien speel ik dit seizoen wel bij NEC. Deze club heeft mij de kans geboden mezelf te ontwikkelen. Daar ben ik dankbaar voor. Laat ik voorop stellen dat ik hier niet per se weg wil."