PSV met gewijzigd elftal tegen AS Monaco: Cocu haalt drietal uit basiself

PSV met gewijzigd elftal tegen AS Monaco: Cocu haalt drietal uit basiself

16-07-2017 16:05
36

Davy Pröpper, Luuk de Jong en Steven Bergwijn starten in het oefenduel van PSV met AS Monaco zondagmiddag. Dat maakt de club bekend via de officiële kanalen.

Door de entree van Pröpper, De Jong en Bergwijn vallen Adam Maher, Gaston Pereiro en Sam Lammers buiten de basis. Dit drietal mocht tegen FC Sion afgelopen week nog vanaf de aftrap beginnen. Verder kent de ploeg van trainer Phillip Cocu weinig verrassingen in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Monaco.

Jeroen Zoet staat zoals gebruikelijk onder de lat bij de Eindhovenaren. De defensie bestaat uit Santiago Arias, Daniel Schwaab, Nicolas Isimat-Mirin en Joshua Brenet. Op het middenveld beginnen Oranje-internationals Jorrit Hendrix, Pröpper en Bart Ramselaar. Aanvallers Bergwijn, De Jong en Jürgen Locadia maken het elftal tot slot compleet.

Bij Monaco spelen Terence Kongolo en wonderkind Kylian Mbappé. Laatstgenoemde krijgt in de voorhoede assistentie van Radamel Falcao. Verder start het Belgische talent Youri Tielemans, die deze zomer overkwam van Anderlecht, op het middenveld. Daar krijgt hij gezelschap van Marcos Lopes, Thomas Lemar en Kévin N'Doram.