Gerucht uit Engeland: De Boer wil vier miljoen betalen voor Nederlandse back

Gerucht uit Engeland: De Boer wil vier miljoen betalen voor Nederlandse back

16-07-2017 23:38
16

Gregory van der Wiel staat in de belangstelling van Crystal Palace. Dat meldt boulevardkrant The Daily Mirror zondag. De rechtsback is de zoveelste Nederlander die wordt gelinkt aan de nieuwe club van Frank de Boer. 

Afgelopen seizoen kwam Van der Wiel (29) slechts elf keer in actie namens zijn club Fenerbahçe. Dat kwam mede omdat de back tijdelijk uit de selectie was gezet. Zijn zaakwaarnemer zou al een tijdje op zoek zijn naar een nieuwe club.

Het contract van de oud-speler van Paris Saint-Germain en Ajax loopt door tot medio 2020. The Mirror spreekt over een transfersom van ongeveer vier miljoen euro. 

De Boer en Palace zijn naarstig op zoek naar versterkingen voor de achterhoede. De afgelopen weken vielen ook de namen van Jasper Cillessen (FC Barcelona), Joël Veltman, Jaïro Riedewald (beiden Ajax), Stefano Denswil (Club Brugge) en Bruno Martins Indi (FC Porto) in Londen. Afgelopen week legde De Boer zijn eerste versterking voor het nieuwe seizoen vast. Ruben Loftus-Cheek wordt voor één jaar gehuurd van Chelsea.