'Tottenham laat interesse in Koeman-speler varen na horen van vraagprijs'

'Tottenham laat interesse in Koeman-speler varen na horen van vraagprijs'

maandag 17 juli 2017 om 18:21

Everton-manager Ronald Koeman versterkte zich deze zomer al met Davy Klaassen en Wayne Rooney, maar beschikt ook nog altijd over aanvallende middenvelder Ross Barkley. Het is de vraag of de 23-jarige Engelsman snel vertrekt.

Barkley weigert tot op heden zijn medio 2018 aflopende verbintenis te verlengen, waardoor Everton hem deze zomer wil verkopen. De club speelde met de komst van Klaassen en Rooney al in op een mogelijk vertrek, terwijl Gylfi Sigurdsson ook nog altijd hoog op het verlanglijstje prijkt. De vraagprijs van The Toffees voor Barkley vertraagt een transfer evenwel, meldt The Daily Mail.

De interesse van Tottenham Hotspur in de 22-voudig international is danig bekoeld. Hoewel de Spurs liefst 57 miljoen ontvingen voor Kyle Walker, is het prijskaartje van meer dan vijftig miljoen euro voor Barkley te gortig. Everton doet vooralsnog geen water bij de wijn en verwacht dat aanbiedingen vanzelf komen. Barkley is immers ook in beeld bij Arsenal en Chelsea.

Plaats een reactie

Aal +16956
maandag 17 juli 2017 om 18:28
50 miljoen......als je t snel zegt klinkt t inmiddels vertrouwd.
Vind ik leuk
Filip_FCU +9287
maandag 17 juli 2017 om 19:01
Wel leuk dat wij nog steeds voor een paar ton een speler kunnen kopen, klein gaatje tussen de top ;)
Vind ik leuk
maandag 17 juli 2017 om 19:11
Wat een bedragen gaat het in Engeland toch over. Naast dat we in Nederland daar ver op achterlopen zie je ook dat Engeland en Duitsland beide ook nog eens veel van die hoge bedragen in de eigen competitie houden. In Nederland mag AZ bijvoorbeeld blij zijn met 5 miljoen voor Luckassen.

Als je het in die verhoudingen ziet doet Nederland het Europees echt niet slecht. PSV kwam de CL groepsfase door en had zomaar Atlético kunnen verslaan 2 jaar geleden. Ajax haalt zelfs de finale van de Europa League.
Vind ik leuk
maandag 17 juli 2017 om 21:23
Ik dacht dat het gister nog minimaal 36 miljoen euro was....
"Koeman heeft echter geen trek in een simpele deal met de Londense club. Voor minder dan 36 miljoen euro mag Barkley in elk geval niet vertrekken, weet de Liverpool Echo." (Zondag 16 juli 17:00 uur)
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

'Tottenham laat interesse in Koeman-speler varen na horen van vraagprijs'