Ik heb bij Feyenoord aangegeven dat ik toe was aan een nieuwe stap

"Ik heb bij Feyenoord aangegeven dat ik toe was aan een nieuwe stap"

17-07-2017 21:09
13

Warner Hahn zit helemaal op zijn plek bij sc Heerenveen. De sluitpost liet landskampioen Feyenoord achter zich, omdat zijn kansen op speelminuten daar minimaal waren. Dat kwam mede door de contractverlenging van Brad Jones.

"Dat was voor mij vrij snel duidelijk", reageert Hahn op de vraag van FOX Sports of hij door had dat hij niet aan spelen toe zou komen in Rotterdam-Zuid. "Vorig jaar ben ik verhuurd aan Excelsior. Het jaar daarvoor heb ik niet gespeeld. Ik heb bij Feyenoord aangegeven dat ik toe was aan een nieuwe stap. Ik heb gevraagd of ik verder mocht kijken. Gelukkig stond de club daar positief in en gunde me de stap naar deze club."

Wedden

Meer odds

Inmiddels voelt Hahn zich op zijn gemak bij Heerenveen. "Het is even wennen voor de jongens die nieuw zijn. Ik moet wat namen leren kennen, maar een paar weken later ken ik iedereen. Ook de samenwerking verloopt goed. Of ik gelijk enthousiast was? Ja, zeker."

Men zegt dat mensen die uit andere delen van Nederland komen, het lastig hebben in Friesland. Daar begrijpt Hahn niets van. "Nee, hoor. Alle mensen zijn heel vriendelijk, dus ik zou niet weten waarom je het hier lastig zou moeten hebben. Het is wat rustiger dan in Rotterdam, maar ook daar kan ik wel aan wennen."