Van Geel na grote slag: Een van beste spelers van Nederland op zijn positie

Van Geel na grote slag: "Een van beste spelers van Nederland op zijn positie"

18-07-2017 12:46
27

Technisch directeur Martin van Geel is in zijn nopjes met de dubbeldeal van Feyenoord. Jeremiah St. Juste (sc Heerenveen) en Ridgeciano Haps (AZ) werden dinsdag vastgelegd door de kampioen van Nederland.

Laatstgenoemde is de opvolger van de naar AS Monaco vertrokken Terence Kongolo. "Op zijn positie is Ridgeciano een van de beste spelers van Nederland, zowel aanvallend als verdedigend", zegt Van Geel op de website van Feyenoord. "Dat heeft hij niet alleen in de Eredivisie maar ook in de Europa League laten zien. We zijn dan ook blij dat we hem nog ruim voor de start van het seizoen hebben kunnen vastleggen."

Ook met de komst van St. Juste wrijft Van Geel zich in zijn handen. "We halen met Jeremiah een zeer talentvolle jongen binnen die dus al de nodige ervaring heeft, maar de komende jaren ook nog enorm kan doorgroeien", aldus Van Geel. "Naast centraal in de verdediging kan Jeremiah eventueel ook als verdedigende middenvelder uit de voeten. Voor een trainer is het altijd prettig als spelers op meerdere posities kunnen spelen."