Emotionele Touzani: 'Mijn geliefde broeder zei: heb je nooit met Ronaldo gezien'

Emotionele Touzani: 'Mijn geliefde broeder zei: heb je nooit met Ronaldo gezien'

19-07-2017 18:28
66

Soufiane Touzani heeft in een emotionele video tot steun opgeroepen voor Abdelhak Nouri, die ernstige en blijvende hersenschade heeft opgelopen. De freestylevoetballer kent de middenvelder van Ajax goed.

"Deze video is gemaakt met de bedoeling dat iedereen smeekbedes verricht voor Abdelhak Nouri, zijn familie en de rest van de wereld die het moeilijk hebben", legt Touzani uit op zijn Youtube-kanaal. "Laten we een voorbeeld nemen aan deze geweldige jongen en laten we ook vooral doorgaan met het realiseren van onze dromen."

Touzani deelt een anekdote over de kleine spelmaker. "Appie is altijd bezig met kijken naar wat we voor elkaar kunnen betekenen", legt hij uit. "Mijn geliefde broeder zei: 'Souf, ik heb je nog nooit met Cristiano Ronaldo gezien.' Dat was omdat ik hem nog niet kende. Appie zei gelijk: 'Als ik ooit een transfer maak naar een nog grotere club, stel ik je aan alle spelers voor die je maar wil kennen!'"

"Abdelhak denkt alleen maar aan hoe hij iets voor anderen kan betekenen", aldus een emotionele Touzani, die het moment eerder nog niet rijp achtte om zich uit te spreken.