'Lazio bereikt akkoord over verhuur en wil Kishna bij promovendus stallen'

'Lazio bereikt akkoord over verhuur en wil Kishna bij promovendus stallen'

20-07-2017 11:56
17

SS Lazio wil Ricardo Kishna opnieuw gaan verhuren. De Romeinse formatie heeft met promovendus Benevento een akkoord bereikt over de vleugelaanvaller. Dat meldt Gazzetto dello Sport donderdag. 

Kishna verkaste twee jaar geleden voor zo'n vier miljoen euro van Ajax naar Lazio. In Stadio Olimpico is de linksbuiten nooit basisspeler geworden. In de winterstop van afgelopen seizoen besloot Lazio hem te verhuren aan Lille. Bij de Fransen speelde Kishna (22) regelmatig, maar Lille nam hem niet definitief over. Daarom traint de aanvaller nu weer mee in Rome.

Wedden

Meer odds

Lazio wil Kishna opnieuw een jaar bij een andere club stallen. Benevento wil hem graag inlijven. Er zou volgens La Gazzetta dello Sport zelfs al een akkoord liggen tussen de twee Serie A-clubs. Het is nog niet bekend of Kishna zelf ook oren heeft naar Benevento. 

Voor de eerste keer in de clubhistorie speelt Benevento komend jaar in de Serie A. In de afgelopen twaalf jaar promoveerde de ploeg drie keer. Benevento speelt in een stadion waar ruim 17.000 mensen plaats kunnen nemen.