Vermeer heeft 'net iets meer' dan Jones: 'Nog een miljoen betaald ook aan Ajax'

Vermeer heeft 'net iets meer' dan Jones: 'Nog een miljoen betaald ook aan Ajax'

21-07-2017 08:42
56

Kenneth Vermeer heeft 'net iets meer' dan Bradley Jones en daarom moet híj komend seizoen eerste keeper worden van Feyenoord. Dat vindt Henk Timmer, oud-doelman van de landskampioen. Trainer Giovanni van Bronckhorst gaat in de komende weken bepalen wie er onder de lat komt te staan in De Kuip. 

Timmer heeft zijn oordeel al klaar. "Je bent zo goed als je laatste weken en volgens die stelregel zou Jones een streepje voor hebben. Hij is kampioen geworden en heeft 't uitstekend gedaan. Maar als je dat loslaat en nuchter kijkt, haalde Feyenoord Vermeer als eerste keeper. Voor hem hebben ze nog een miljoen betaald aan Ajax ook", stelt hij in gesprek met Voetbal International. 

Wedden

Meer odds

"Hij heeft een doorlopend contract en je kunt niet zeggen dat hij het slecht heeft gedaan. Daarbij vind ik hem alles bij elkaar, als je kijkt naar alle onderdelen van het keepersvak, opgeteld bij talent, gewoon net iets meer hebben dan Jones. Ik zou dus voor hem kiezen. Tegelijk mag Feyenoord zich gelukkig prijzen met twee van zulke goede keepers. Dat is wel hoe je het wilt hebben als topclub."