NAC Breda presenteert zesde huurling van Man City: We zijn blij

NAC Breda presenteert zesde huurling van Man City: "We zijn blij"

21-07-2017 09:36
75

Thomas Agyepong gaat voor het derde seizoen op rij aan de slag in de rij in Nederland. NAC Breda huurt de Ghanese aanvaller komend seizoen van Manchester City. Dat maakt de promovendus vrijdagochtend bekend via de officiële kanalen.

Afgelopen jaar stalde City Agyepong (20) ook al in Brabant. Eerder werd de buitenspeler verhuurd aan FC Twente. "Met het aantrekken van Thomas weten we precies wat voor kwaliteiten we binnenhalen. Vorig jaar heeft hij zijn waarde bewezen en was hij met name in de slotfase van het seizoen van grote waarde", aldus technisch directeur Hans Smulders. 

"Thomas komt nu direct in een vertrouwde omgeving, dus hij hoeft niet meer te acclimatiseren. Onze selectie had nog de behoefte aan een vleugelspeler en Thomas vult die positie uitstekend in. We zijn blij dat we hem nog een seizoen in de armen mogen sluiten."

Afgelopen jaargang maakte Agyepong drie goals in 31 optredens namens NAC. Na Pablo Mari, Jose Angelino, Paolo Fernandes, Manu Garcia en Thierry Ambrose is hij alweer de zesde huurling van Manchester City voor het nieuwe seizoen.