Van Bronckhorst gaat vol voor Van Persie: We willen heel graag

Van Bronckhorst gaat vol voor Van Persie: "We willen heel graag"

21-07-2017 14:40
131

Feyenoord staat met Robin van Persie in contact over een terugkeer naar De Kuip. Dat bevestigt trainer Giovanni van Bronckhorst, die het helemaal ziet zitten in de 33-jarige spits van Fenerbahçe.

Van Bronckhorst maakt er in gesprek met het Algemeen Dagblad geen geheim van dat hij zijn selectie snel wil versterken met Van Persie. Hij bevestigt dat er contact is. "We willen heel graag", aldus de Feyenoord-coach. "Ik hoop dat er groen licht komt. Ik ken Robin natuurlijk goed. Het zou mooi zijn als we hem kunnen gebruiken in de Champions League."

Wedden

Meer odds

Feyenoord stuurt aan op een terugkeer van Van Persie in déze zomer. Van Bronckhorst houdt echter ook rekening met een scenario waarin de oud-Feyenoorder pas over een jaar, als zijn Fenerbahçe-contract afloopt, aansluit. "Maar het liefst natuurlijk eerder", aldus Gio.

Berghuis
Van Bronckhorst verwacht verder snel duidelijkheid over de eventuele terugkeer van Steven Berghuis. De aanvaller van Watford, afgelopen seizoen al op huurbasis actief bij Feyenoord, is ook meer dan welkom in De Kuip. "Ik denk dat we daar rond het weekend meer over weten. Ook Steven hebben we er graag bij."