De Boer wordt niet laatste met Crystal Palace in Hong Kong: zege met 3-4-3-systeem

22-07-2017 13:54
5

Frank de Boer heeft zijn tweede oefenwedstrijd met Crystal Palace wel winnend afgesloten. Tijdens de Premier League Asia Trophy in Hong Kong was de ploeg met 2-0 te sterk voor West Bromwich Albion.

Beide goals vielen voor rust en waren fraai. De 1-0 werd gemaakt door middenvelder Luka Milivojevic uit een heerlijke vrije trap. Bakary Sako was verantwoordelijk voor de 2-0 op slag van rust. Hij schoot van afstand ook raak, mede door slecht keeperswerk. De Boer koos net als tegen Liverpool weer voor een 3-4-3-systeem. Patrick van Aanholt mocht invallen.

Eerder deze week verloor De Boer nog zijn eerste serieuze oefenwedstrijd in Engelse dienst met 2-0 van Liverpool. Later op de dag komt datzelfde Liverpool nog in Hong Kong tegen Leicester City, dat eerder na penalty's won van West Brom. Crystal Palace is door de overwinning op WBA zeker van de derde plek in het oefentoernooi.