Lamprou duikt op bij wedstrijd van eredivisionist: Willen er graag één bij

Lamprou duikt op bij wedstrijd van eredivisionist: "Willen er graag één bij"

22-07-2017 18:38
18

Het is niet uitgesloten dat Kostas Lamprou zijn carrière vervolgt bij ADO Den Haag. Zaterdagmiddag was de Griekse doelman aandachtig toeschouwer bij de oefenwedstrijd tegen De Graafschap.

Lamprou is clubloos na zijn transfervrije vertrek bij Willem Ii en heeft vooralsnog geen nieuwe werkgever gevonden. Omdat ADO nog op zoek is naar een nieuwe doelman, is de optelsom snel gemaakt. Omroep West, dat Lamprou spotte, deed navraag bij ADO-trainer Fons Groenendijk.

"Het is simpel. Met Setkus is een goede keeper vertrokken (naar Hapoel Haifa, red.). Coremans doet het uitstekend en ik ben heel tevreden over Zwinkels, maar we willen er graag één bij", laat Groenendijk weten aan het regionale medium. "Ik hoop er snel duidelijkheid over te geven, maar ik heb niet gesproken met Lamprou."

Over de vraag of Lamprou op het lijstje staat bij ADO, blijft Groenendijk vaag. "Ik heb geen keeperslijstje. Ik schoot er vroeger graag op, maar voor keeperslijstjes moet je bij Raymond Mulder (keeperstrainer, red.) zijn. Hij is de expert. Ik geloof in specialisme, maar een keeper moet voor mij een bal tegenhouden en goed kunnen uitgooien, dan ben ik tevreden."