'Feyenoord pakt door na trainingskamp: twee aanvallers op weg naar De Kuip'

'Feyenoord pakt door na trainingskamp: twee aanvallers op weg naar De Kuip'

23-07-2017 10:26
96

Feyenoord wil nu het trainingskamp in Oostenrijk is afgelopen flink doorpakken. Steven Berghuis keert waarschijnlijk komende week terug in Rotterdam-Zuid, terwijl Robin van Persie spoedig moet volgen.

Dat meldt het Algemeen Dagblad zondag. Binnen de raad van commissarissen bestond aanvankelijk twijfel over Van Persie, maar inmiddels is iedereen bij Feyenoord overtuigd. De landskampioen hoopt op het 'Wesley Sneijder-scenario'. De 33-jarige aanvaller moet zijn contract bij Fenerbahçe afkopen. Op die manier hoeft Feyenoord geen afkoopsom op te hoesten.

Wedden

Meer odds

Berghuis was het afgelopen seizoen al een vaste waarde in de ploeg van coach Giovanni van Bronckhorst. De vleugelaanvaller, gehuurd van Watford, scoorde zeven keer en gaf vijf assists in dertig Eredivisie-duels. Na het verloren oefenduel met SC Freiburg is duidelijk dat Feyenoord de twee goed kan gebruiken. De Duitsers waren voetballend én fysiek de baas.

"Natuurlijk valt er nog genoeg aan te merken", stelt Van Bronckhorst. "Maar uiteindelijk gaat het erom dat we er straks staan", doelt hij op het treffen om de Johan Cruijff Schaal tegen Vitesse. "Al hadden we het trainingskamp natuurlijk het liefst beëindigd, zoals we dat elke wedstrijd willen: met winst."