Necid in verband gebracht met Eredivisie-terugkeer: drie clubs maken kans

Necid in verband gebracht met Eredivisie-terugkeer: drie clubs maken kans

23-07-2017 22:54
53

Volgens de zaakwaarnemer van Tomas Necid lonkt een terugkeer naar de Eredivisie voor de Tsjechische spits. Drie clubs zijn in de markt voor de oud-aanvaller van PEC Zwolle.

Op Twitter wordt Necid gelinkt aan ADO Den Haag, FC Twente en PEC. Het zou gaan om een verhuurperiode. Nadat Necid in het seizoen 2014/2015 hoge ogen gooide bij PEC door twaalf doelpunten te maken, verkaste hij naar het Turkse Bursaspor. Het eerste seizoen werd Necid veel gebruikt, het tweede niet. Vorig jaar werd hij verhuurd aan Legia Warschau. Vooralsnog lijkt het er niet naar uit te zien dat Bursaspor nu ineens wel veel gebruik wil gaan maken van de spits.

Nu wordt Necid in verband met een terugkeer naar de Eredivisie, waarbij ADO, Twente en PEC de kanshebbers zouden zijn. Het is de vraag in hoeverre de interesse van de clubs serieus is. Het is niet voor de hand liggend dat zaakwaarnemers uit zichzelf melden welke clubs geïnteresseerd zijn in hun cliënten. Bovendien heeft Twente zich deze transferperiode al versterkt met spitsen Tom Boere en Marko Kvasina.