'Overbodige City-middenvelder wekt frustratie: spelers ergeren zich rot'

'Overbodige City-middenvelder wekt frustratie: spelers ergeren zich rot'

24-07-2017 08:01
28

De spelers van Manchester City zien Samir Nasri liever vandaag dan morgen vertrekken. Ook worden er vraagtekens geplaatst bij het feit dat de middenvelder mee is op trainingskamp in Amerika. Nasri ligt niet goed in de spelersgroep van de Premier League-club.

Volgens tabloid The Daily Mail wordt Nasri door de City-spelers gezien als buitenbeentje. De Franse middenvelder werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Sevilla, maar is nu weer terug bij zijn broodheer. Nasri mag vertrekken bij City, maar vooralsnog zijn er geen concreet geïnteresseerde partijen. Daardoor is hij 'gewoon' mee op trainingskamp, tot onbegrip van de City-spelers. Die vragen zich af wat hij bij de selectie doet en waarom hij niet in Manchester traint voor zichzelf.

Vooral zijn houding zou voor frustratie binnen de City-selectie zorgen. Nasri wordt in Manchester als arrogant bestempeld. Nasri werd in 2011 voor 27 miljoen euro overgenomen van Arsenal. City wil de Fransman graag verkopen, maar tot nu toe is er nog geen club die zich voor hem heeft gemeld.