Eenmaal op de grond schoot er door me heen: wow, dit is wel even risky

"Eenmaal op de grond schoot er door me heen: wow, dit is wel even risky"

24-07-2017 08:46
15

Vincent Vermeij scheurde in februari de achterste kruisband van zijn linkerknie na een botsing met de paal, maar is op de weg terug. In de tussentijd zat zijn club Heracles Almelo niet stil.

Clubtopscorer Samuel Armenteros is nog in Almelo, terwijl er met Paul Gladon een extra spits werd aangetrokken. "Voor mij is het niet per se fijn om een oude bekende van Heracles als concurrent erbij te hebben", reageert Vermeij in gesprek met TC/Tubantia op de komst van Gladon.

"Paul heeft hier al het een en ander laten zien, dat kan het wellicht moeilijker voor mij maken. Maar feit is dat ik het uiteindelijk in eigen hand heb. Als ik goed terugkom, me sterk voel en het laat zien op trainingen en tijdens wedstrijden, zullen we het allemaal nog wel zien."

Vermeij sloot tijdens het afgelopen trainingskamp van Heracles in het Duitse Billerbeck aan bij de groep. "Ik maakte ook mijn eerste sliding sinds de blessure, met mijn rechterbeen, dus links ging op de grond", zegt de 22-jarige spits. "Ik dacht er eerst niet bij na, maar eenmaal op de grond schoot er door me heen: wow, dit is wel even risky. Dat moet nog slijten, er moet een moment komen dat je er niet meer bij stilstaat."