Keizer maakt selectie voor uitduel met Nice bekend: geen Dijks en Sinkgraven

Keizer maakt selectie voor uitduel met Nice bekend: geen Dijks en Sinkgraven

24-07-2017 16:14
42

Marcel Keizer heeft zijn wedstrijdselectie voor het uitduel met OGC Nice bekendgemaakt. De Ajax-trainer neemt Damil Dankerlui mee naar Frankrijk.

Woensdagavond speelt Ajax het heenduel in de derde voorronde van de Champions League. Dankerlui is de opvallendste naam op de lijst, die in totaal negentien Ajacieden telt. Ook jongelingen als Deyovaisio Zeefuik, Carel Eiting, Frenkie de Jong en doelman Stan van Bladeren mogen mee afreizen. 

Ook sluitpost Benjamin van Leer is aanwezig, maar door blessureleed is het nog maar de vraag of hij in actie kan komen tegen Nice. Door fysieke problemen zijn Mitchell Dijks en Daley Sinkgraven niet inzetbaar; zij reizen derhalve ook niet mee. Het duel begint woensdagavond om 20.45 uur. De return is een week later.

De volledige Ajax-selectie: Andre Onana, Benjamin van Leer, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Davinson Sanchez, Nick Viergever, Deyovaisio Zeefuik, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Carel Eiting, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Amin Younes, Kasper Dolberg, Justin Kluivert, Stan van Bladeren, Damil Dankerlui.