'VVV heeft strijd om Real-middenvelder met Ajax-verleden bijna gewonnen'

'VVV heeft strijd om Real-middenvelder met Ajax-verleden bijna gewonnen'

24-07-2017 21:05
34

VVV-Venlo lijkt met Mink Peeters de Eredivisie in te gaan. De promovendus heeft de strijd om de negentienjarige middenvelder van Real Madrid bijna gewonnen, meldt Voetbal International.

De Spaanse topclub wil Peeters het komende seizoen elders laten rijpen en ziet de Eredivisie als bestemming. NEC moest op verzoek van de speler uitkomst bieden, maar de club maakte zich belachelijk in Spanje aangezien technisch directeur Remco Oversier Peeters eerst op proef wilde hebben omdat hij hem niet kende. Daardoor kon er door de naam van de degradant een streep.

Volgens VI lijkt het VVV te worden voor Peeters, al zijn er nog kapers op de kust. Ook Go Ahead Eagles wil hem graag voor een jaar huren. Real acht Peeters nog niet klaar voor het eerste elftal van Zinedine Zidane, maar wil hem ook nog niet afschrijven.

VVV hoopt ook nog overeenstemming te bereiken over de huur van VfB Stuttgart-middenvelder Hans Sarpei (18). Daarnaast heeft de clubleiding een streep gezet door de naam van Ted van de Pavert van PEC Zwolle. Die is volgens manager voetbalzaken Stan Valckx onbetaalbaar, zo laat hij weten aan VI.