Boodschap voor Van Bronckhorst: Ik hoor eerste keeper van Feyenoord te zijn

Boodschap voor Van Bronckhorst: "Ik hoor eerste keeper van Feyenoord te zijn"

25-07-2017 06:53
76

Kenneth Vermeer vindt dat hij de eerste optie in het doel van Feyenoord hoort te zijn. De 31-jarige doelman moet met Brad Jones de concurrentie aangaan. Spoedig wordt beslist wie komend seizoen op doel staat in Rotterdam-Zuid.

"Ik hoor eerste keeper van Feyenoord te zijn", zegt Vermeer in het Algemeen Dagblad. "Ik vind ook dat je daar als sportman vanuit moet gaan. Het zou slecht zijn als het anders was, Brad denkt hetzelfde van zichzelf. Alles zal ik eraan doen om de trainer ervan te overtuigen dat ik in het doel hoor."

Vermeer weet dat hij er hard aan moet trekken, wil hij kans maken. "Strijden moet je altijd. Garanties krijg je nooit. Dat geldt voor elke keeper. Afgelopen winterstop was ik nog niet geheel fit. Had ik die voorbereiding op de tweede seizoenshelft wél volledig mee kunnen draaien, dan had de trainer toen misschien wel voor mij gekozen. Dat weet je toch niet. Wat voor mij vaststaat, is dat ik wil spelen."

Mogelijk creëert trainer Giovanni van Bronckhorst een constructie waarbij Jones in de competitie keept en Vermeer in de Europese- en bekerwedstrijden onder de lat staat. "Ik heb dat nog niet van de trainer gehoord. Wat wel? Dan zien we dat dan wel. Ik maak me niet druk."