'Dat je mijn rugnummer aan een ander geeft, is voor mij de druppel'

'Dat je mijn rugnummer aan een ander geeft, is voor mij de druppel'

25-07-2017 09:40
12

Wat Lucas Perez betreft zit zijn avontuur bij Arsenal erop. De Spaanse spits heeft hard uitgehaald naar manager Arséne Wenger, met name vanwege het feit dat de Fransman Perez niet rugnummer 9 heeft gegeven.

Die heeft miljoenenaankoop Alexandre Lacazette gekregen. Het was voor Perez de druppel die de emmer deed overlopen, want hij is al een tijdje ontevreden bij The Gunners. "Arsenal is niet goed met mij omgegaan", zo wordt hij geciteerd door La Voz De Galicia. "Dat je mijn rugnummer zonder dat ik het weet aan een ander geeft, is voor mij de druppel."

"Op deze manier kan ik niet doorgaan. Ik heb alles gegeven, maar het mocht niet baten. Dus ik kan dit niet langer. Ik voel me bedrogen. In februari mocht ik niet naar China vertrekken en werd mij beloofd dat ik meer zou spelen, maar ik kreeg alleen maar minder kansen."

De situatie rond het rugnummer lijkt Perez het meeste dwars te zitten. "Dat is gewoon een lelijk gebaar. Tijdens het trainingskamp vroeg Lacazette het aan Wenger en die kreeg hem gewoon. Dat vertelde hij me achteraf. Wenger zei vorig jaar dat hij mijn boosheid begreep. Dit seizoen gaat het alleen maar erger worden, haal me hieruit." Vorig seizoen kwam Perez tot slechts elf competitieoptredens.