Reactie Sneijder-kamp op Utrecht-gesprekken: 'Alleen gepraat over invulling'

Reactie Sneijder-kamp op Utrecht-gesprekken: 'Alleen gepraat over invulling'

25-07-2017 13:30
73

EXCLUSIEF - FC Utrecht en Wesley Sneijder zijn in gesprek met elkaar, maar hebben niet onderhandeld over bedragen en financiële constructies. Dat laat het management van de spelmaker in een officiële reactie weten aan VoetbalPrimeur.

Deze week werd melding gemaakt van een salariseis van vier miljoen euro van Sneijder, maar daar is niets van waar. Ook de verhalen dat de middenvelder zichzelf zou hebben aangeboden bij FC Utrecht kloppen niet. Wel wordt er nog altijd gepraat tussen grootaandeelhouder Frans van Seumeren en Sneijder.

'Frans en Wesley zijn door de jaren heen bevriend geraakt', laat het management weten aan VoetbalPrimeur. 'Ze hebben elkaar gesproken over een overgang naar FC Utrecht. Hierbij is alleen maar gesproken over hoe ze dat konden invullen. Er is zowel door Frans als door Wesley nooit over bedragen gepraat. Beide partijen begrijpen dus niet waar alle cowboyverhalen van dit moment vandaan komen.'

Sneijder is transfervrij sinds zijn contract bij Galatasaray deze zomer ontbonden werd. Sindsdien wordt de recordinternational van Oranje in verband gebracht met transfers naar de Amerikaanse Major League Soccer, de Serie A en sinds vorige week ook FC Utrecht. Sneijder speelde nooit voor de Domstedelingen, maar is een geboren en getogen Utrechter.