Update: 'Feyenoord biedt 6,5 miljoen euro op Berghuis, half miljoen verschil'

Update: 'Feyenoord biedt 6,5 miljoen euro op Berghuis, half miljoen verschil'

26-07-2017 14:58
190

Feyenoord nadert een akkoord met Watford over Steven Berghuis. Dat meldt Voetbal International. Het verschil tussen vraag en aanbod is nog maar een half miljoen euro.

Watford wil vijf miljoen euro ontvangen voor de rechtsbuiten die vorig seizoen op huurbasis in De Kuip speelde. De verwachting is dat de clubs snel tot een definitief akkoord komen en Berghuis zijn meerjarige contract bij de Rotterdammers gaat ondertekenen.

Mochten de partijen elkaar in het midden vinden, dan zou de transfersom zo'n 4,75 miljoen euro bedragen. Watford betaalde in 2015 nog 6,5 miljoen euro aan AZ voor de aanvaller. Berghuis kan de zesde versterking van Feyenoord deze transferzomer worden. Eerder werden Jean-Paul Boëtius (1,5 miljoen euro), Sofyan Amrabat (4 miljoen euro), Jerry St. Juste (4,8 miljoen euro) en Ridgeciano Haps (6 miljoen euro) gekocht en Kevin Diks gehuurd.

Berghuis speelde vorig seizoen dertig Eredivisie-wedstrijden voor Feyenoord en maakte daarin zeven goals.

Update 15.58: Het bedrag dat Feyenoord heeft geboden voor Steven Berghuis is bekend bij Voetbal International. Het weekblad claimt dat de Rotterdammers een bod van 6,5 miljoen euro hebben neergelegd bij Watford. De Premier League houdt vast aan 7 miljoen.