Milan hikt tegen Bayern-vraagprijs aan: Kunnen en willen we niet betalen

Milan hikt tegen Bayern-vraagprijs aan: "Kunnen en willen we niet betalen"

27-07-2017 10:13
14

Renato Sanches lijkt toch niet naar AC Milan te vertrekken. Woensdag werd nog bericht dat de Rossoneri Sanches voor veertig miljoen euro overnemen van Bayern München, maar Milan-directeur Marco Fassone heeft verklaard dat de Portugees te duur is voor zijn club.

"Op dit moment zijn er geen onderhandelingen gaande", aldus Fassone tegenover Sky Sports Italia. "We staan op goede voet met Karl-Heinz Rummenige (de voorzitter van Bayern, red.) en we hebben al een paar keer over Sanches gesproken. Het bedrag dat Bayern München voor Sanches wil ontvangen, kunnen en willen we nu echter niet betalen." Fassone sluit echter niet uit dat zijn club zich in een later stadium alsnog meldt voor Sanches. "Als de situatie in augustus verandert, melden wij ons weer."

Sanches staat op het punt om aan zijn tweede seizoen bij Bayern te beginnen, sinds hij afgelopen zomer voor 35 miljoen euro overkwam van Benfica. De negentienjarige middenvelder kwam het afgelopen seizoen weinig aan spelen toe in Zuid-Duitsland.