Update: Heerenveen bevestigt transfer en rondt nóg een deal af: vrijdag keuring

Update: Heerenveen bevestigt transfer en rondt nóg een deal af: vrijdag keuring

27-07-2017 16:00
59

SC Heerenveen heeft een akkoord bereikt met Partizan Belgrado over de transfer van Nemanja Mihajlovic. Dat heeft sportief directeur Milos Vazura donderdag bevestigd aan Mozzart Sport.

"Hij ondergaat vandaag de medische keuring en tekent als alles goed gaat zijn contract", zegt Vazura. "We krijgen 1,7 miljoen euro van Heerenveen. Het geld wordt in termijnen overgemaakt tot volgend jaar juni." Vertegenwoordigers van Heerenveen waren drie dagen aanwezig in Belgrado om te onderhandelen over de transfer van Mihajlovic.

De 21-jarige vleugelaanvaller speelde afgelopen weekend zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen met Partizan Belgrado. Hij viel veertien minuten voor tijd in en scoorde éénmaal tijdens de 6-1 overwinning op Macva Sabac. Mihajlovic is de vierde versterking voor sc Heerenveen deze transferzomer. Warner Hahn, Daniel Höegh en Denzel Dumfries tekenden eerder een contract bij de Friese club.

Update 16.00: Technisch manager Gerry Hamstra heeft bevestigd dat Mihajlovic speler van sc Heerenveen wordt. Aan de Leeuwarder Courant laat Hamstra wel weten dat het bedrag van 1,7 miljoen euro niet juist is. Mihajlovic wordt vrijdag gekeurd en gepresenteerd, samen met Marco Rojas. De Nieuw-Zeelander komt over van Melbourne Victory. Mihajlovic en Rojas zijn de vierde en vijfde zomerversterkingen van Heerenveen.