Conte onthult interesse: Als ik één spits zou moeten kopen, zou ik hem halen

Conte onthult interesse: "Als ik één spits zou moeten kopen, zou ik hem halen"

27-07-2017 14:44
9

Chelsea-manager Antonio Conte heeft deze zomer een poging gewaagd om Kyle Walker van Tottenham Hotspur te kopen. De rechtsback verkaste uiteindelijk voor 57 miljoen euro naar Manchester City.

"We hebben het geprobeerd, maar de markt is op dit moment heel moeilijk", geeft Conte toe in gesprek met de BBC. "Ik denk dat iedere speler op dit moment duur is." Chelsea greep ook al naast Romelu Lukaku, die voor 85 miljoen euro naar Manchester United trok. Zelf gaf Conte al meer dan 140 miljoen euro uit aan Alvaro Morata, Tiemoué Bakayoko en Antonio Rüdiger.

Harry Kane
In hetzelfde interview vertelt Conte ook dat als hij één spits kon kopen en hij was niet gebonden aan een transferbudget, hij Harry Kane zou aantrekken. "Kane is een van de beste spitsen ter wereld. Als ik één spits zou moeten kopen, zou ik hem halen. Hij is een complete spits, fysiek sterk, aan de bal goed, zonder de bal goed, een vechter, sterk in de lucht en acrobatisch met links en rechts. Als ik hem nu zou kopen zou dat zeker meer dan 110 miljoen euro kosten."