Misschien ga ik wel weer bij FOX aan de slag, ik weet het niet

"Misschien ga ik wel weer bij FOX aan de slag, ik weet het niet"

28-07-2017 20:48
12

Mario Been heeft geen flauw idee wat de toekomst hem gaat brengen. Vrijdag kreeg hij te horen dat hij al na zes (!) weken ontslagen is als trainer van Apoel Nicosia.

"Misschien ga ik wel weer bij FOX aan de slag, ik weet het niet", lacht Been tegen FOX Sports. "Qua clubs? Dat is moeilijk. Dat moet ik op me af laten komen. Dit is nog zo vers. We hadden nog geen wedstrijd verloren in de voorbereiding. Dan verlies je één keer een wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League met 1-0.. Het is niet dat je met 5-0 op je kont krijgt. Dan worden dit soort emotionele beslissingen genomen. Ik begrijp het nog steeds niet."

De president van Apoel verklaarde dat hij een statement moest maken richting de supporters. "Dat schijnt hier heel erg hectisch te zijn. Ze hebben weinig geduld. Het is de grootste club van Cyprus. We moeten het ook niet overdrijven. De mensen moeten niet denken dat het FC Barcelona of Real Madrid is, maar dit elftal kan gewoon een Champions League-wedstrijd van een ploeg uit Roemenië verliezen. Ik was er van overtuigd dat we dat thuis makkelijk hadden kunnen herstellen."