Feyenoord-transfers 'beetje mager': Die van Heerenveen had ik aardige gevonden

Feyenoord-transfers 'beetje mager': "Die van Heerenveen had ik aardige gevonden"

29-07-2017 14:31
48

Rinus Israël is niet onder de indruk van de transfers die Feyenoord deze zomer heeft gesloten. Vooral op de aanvallende vleugels vindt de oud-Feyenoorder het niet beter dan vorig jaar.

"Een beetje mager is dat. Tenminste, mager... Ik denk dat die linksback, die van AZ is gekomen, Haps, ik denk dat wel een goede speler is", zegt Israël tegen FOX Sports. "Van Diks heb ik te weinig van gezien, daar kan ik niet over oordelen. Ik denk dat ze op de vleugels wel veel hebben ingeleverd na het vertrek van Elia."

Israël had graag Sam Larsson zien komen voor de flanken. "Die van Heerenveen, die Larsson ja, die had ik wel een aardige aanwinst gevonden. Dat is ook een speler die wel gepast zou hebben."

Over de mogelijke terugkeer van Robin van Persie heeft Israël gemengde gevoelens. "Met zijn voetbalkwaliteiten en talenten zou het een goede aanwinst zijn voor Feyenoord. Maar ik weet niet of hij op het tweede plan kan functioneren. Op dit moment zou ik niet weten op welke positie hij moet spelen bij Feyenoord. Het ligt niet aan zijn voetbalkwaliteiten, maar aan de wil van Van Persie om misschien wissel te staan."