Van Hanegem wijst eerste doelman Feyenoord aan: Pech voor hem

Van Hanegem wijst eerste doelman Feyenoord aan: "Pech voor hem"

30-07-2017 15:56
41

Wie verdedigt komend seizoen het doel bij Feyenoord: Brad Jones of Kenneth Vermeer? Willem van Hanegem begrijpt de hele discussie niet en zou met z'n ogen dicht voor Jones kiezen.

In de komende dagen wordt duidelijk of Jones of Vermeer de voorkeur krijgt. "Ik begrijp dat niet, dat rare gedoe", zegt Van Hanegem tegen RTV Rijnmond. "Die gozer (Jones, red.) die er nu staat, heeft het geweldig gedaan. Dat is pech voor Vermeer. Zo is het. Soms breng je een speler in die je eigenlijk nog niet wilt brengen, maar die doet het dan zo goed dat je die laat staan."

Wedden

Meer odds

"Als je Jones vorig jaar ziet, misschien op de laatste wedstrijden na, hij is gewoon een heel rustgevende keeper”, vervolgt De Kromme. "Ik begrijp niet waarom er een discussie moet zijn. In Nederland maken we overal altijd een discussie van. Als iemand goed is, is hij goed."

Jones en Vermeer keepten in de voorbereiding op het nieuwe seizoen allebei twee oefenwedstrijden. Volgende week zaterdag speelt Feyenoord tegen Vitesse in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Wie dan op doel staat, is de eerste doelman bij de start van het nieuwe Eredivisie-seizoen.