'Gefrustreerde Mourinho ergert zich aan gierige Manchester United-clubleiding'

'Gefrustreerde Mourinho ergert zich aan gierige Manchester United-clubleiding'

30-07-2017 16:12
45

De directie van Manchester United en manager José Mourinho liggen wat betreft transfers niet op één lijn. De Portugees ergert zich aan het feit dat de clubleiding van The Red Devils voor een dubbeltje op de eerste rij wil zitten en niet meer geld uitgeeft, ondanks dat er recentelijk 85 miljoen euro uitgegeven werd aan Romelu Lukaku.

Ook de komst van Victor Lindelof heeft United vele miljoenen gekost, maar volgens tabloid The Mirror is Mourinho allerminst tevreden. Hij baalt ervan dat de spelers die op zijn verlanglijst staan, niet worden gehaald. Zo aast Mourinho al een tijdje op Ivan Perisic van Internazionale, maar weigert United de vraagprijs van 55 miljoen euro op tafel te leggen. Met als gevolg dat de Italianen de transferdeur hebben dichtgetrokken.

Wedden

Meer odds

Mourinho dringt ook al een tijdje aan op de komst van Nemanja Matic. Zoals het er nu naar uitziet verkast de Serviër naar Old Trafford, maar Mourinho had graag gezien dat United eerder met de vraagprijs over de brug was gekomen. Ook de mislukte poging om Tottenham Hotspur-middenvelder Eric Dier te kopen, zorgde voor frustratie bij Mourinho.

Daarnaast vraagt The Special One zich af of technisch directeur Ed Woodward bereid is om de portemonnee te trekken voor Gareth Bale. Ook de linkspoot uit Wales staat al een tijdje op zijn wishlist. Vlak na zijn aanstelling maakte Mourinho kenbaar dat de selectie die Louis van Gaal achterliet, niet geschikt was voor de doelen die de Portugees nastreeft.