'Ajax staakt onderhandelingen: Richarlison op weg naar Engeland'

'Ajax staakt onderhandelingen: Richarlison op weg naar Engeland'

31-07-2017 12:10
203

Richarlison komt toch niet naar Ajax, meldt De Telegraaf maandagmiddag. De Amsterdammers waren al enige tijd bezig met de Braziliaanse vleugelaanvaller van Fluminense, maar hebben nu definitief misgegrepen.

Ajax had al een mondeling akkoord bereikt met de twintigjarige aanvaller, die voor vijf seizoenen in Amsterdam zou tekenen, maar is er niet in geslaagd om met Fluminense tot overeenstemming te komen. De gesprekken tussen beide partijen kwamen moeizaam van de grond, doordat er meerdere Europese topclubs waren die alsnog met Richarlison aan de haal wilden gaan. Hierop besloten Ajax en Fluminense maandag om de onderhandelingen alsnog te staken.

Richarlison ziet zijn droomtransfer in duigen vallen, maar heeft nog meer ijzers in het vuur. De jonge aanvaller vervolgt zijn carrière waarschijnlijk bij een niet nader genoemde Premier League-club. Ajax ziet zich nu genoodzaakt om door te schakelen: nu de komst van de Braziliaanse droomversterking van de baan is, gaan de Amsterdammers op zoek naar alternatieve versterkingen.