Feyenoord en Watford kondigen Berghuis-transfer aan: definitief terug in De Kuip

Feyenoord en Watford kondigen Berghuis-transfer aan: definitief terug in De Kuip

31-07-2017 19:00
60

Steven Berghuis is definitief terug in Rotterdam-Zuid. Feyenoord en Watford kondigen via de officiële kanalen aan dat de vleugelspeler permanent overstapt naar de landskampioen. Die transfer hing al een tijdje in de lucht en is maandagavond officieel gemaakt.

Berghuis tekent een contract voor vier seizoenen bij Feyenoord, tot 30 juni 2021. Na het behaalde landskampioenschap keerde de vleugelaanvaller terug naar Watford, maar Feyenoord maakte direct duidelijk dat het hem terug wilde halen. Bedragen worden door beide clubs niet genoemd, maar diverse media weten dat Feyenoord een transfersom van 6,5 miljoen euro betaalt.

Wedden

Meer odds

Technisch directeur Martin van Geel heeft hard gewerkt om Berghuis terug te krijgen en is logischerwijs ook blij dat het hem gelukt is. "Dat Steven een speler is met exceptionele kwaliteiten heeft hij vorig seizoen bewezen", verklaart hij op de clubsite van Feyenoord. "Met zijn creativiteit, traptechniek en scorend vermogen is hij van grote waarde voor ons geweest. Ik ben dan ook blij dat we met Watford en Steven tot een akkoord zijn gekomen en dat we hem nog voor de eerste officiële wedstrijd van het seizoen hebben kunnen vastleggen."