Jonker laat vleugelspeler voor seizoen naar Willem II verkassen

Jonker laat vleugelspeler voor seizoen naar Willem II verkassen

01-08-2017 17:02
6

Willem II heeft toegeslagen op de transfermarkt en Ismail Azzaoui voor een seizoen overgenomen van VfL Wolfsburg. De vleugelspeler was al anderhalve week op proef bij de Tilburgers.

Azzaoui maakte op de trainingen een dusdanig goede indruk dat Willem II met hem in zee gaat. De Belgische Marokkaan genoot zijn opleiding bij RSC Anderlecht alvorens hij in 2014 een verrassende overstap naar Tottenham Hotspur maakte. Daar werkte hij zijn wedstrijden echter af bij de beloften. In 2015 koos hij voor een avontuur in de Bundesliga, waar VfL Wolfsburg hem oppikte.

Bij de club van Andries Jonker heeft hij voorlopig geen uitzicht op speelminuten, waardoor Willem II hem een jaar huurt. "Ik wil iedere training sterker worden en kijk er ontzettend naar uit om aan de competitie te beginnen", reageert de Belgische Marokkaan op de clubsite. "Voordat ik naar Nederland kwam heb ik mensen wel eens horen zeggen dat in Nederland niet zo hard getraind wordt, maar daar is hier absoluut niets van te merken. Met deze trainers en spelers werken we erg hard aan onze speelstijl en fitheid. Dat bevalt me erg goed."