'Kishna en Raiola gesignaleerd tijdens lunch met directeur van promovendus'

'Kishna en Raiola gesignaleerd tijdens lunch met directeur van promovendus'

01-08-2017 18:53
28

Ricardo Kishna kan zijn loopbaan mogelijk tijdelijk voortzetten bij Benevento Calcio, een van de promovendi die dit seizoen in de Serie A uitkomt. De club wil hem tijdelijk overnemen van SS Lazio.

Volgens diverse Italiaanse media, waaronder Il Corierre dello Sport en Il Messaggero, is Kishna inmiddels gesignaleerd in Benevento. De oud-Ajacied zou al een rondleiding hebben gehad en geluncht met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola en Salvatore Somma, de technisch directeur van Benevento. Daarmee lijken de geruchten over een nakend vertrek van Kishna te kloppen.

Kishna arriveerde in de zomer van 2015 bij Lazio, dat hem voor vier miljoen euro overnam van Ajax. In de Romeinse stad kwam de vleugelaanvaller, mede door knieblessures, amper aan spelen toe. In twee seizoenen tijd stond hij slechts negen keer in de basis in een Serie A-wedstrijd. Het afgelopen half jaar kwam Kishna op huurbasis uit voor Lille OSC, maar ook in Frankrijk bleef hij op slechts vijf basisplaatsen steken. Scoren deed hij bovendien niet.