'Opvallend: Feyenoord gaat voor Club Brugge-aanvaller met Eredivisie-verleden'

'Opvallend: Feyenoord gaat voor Club Brugge-aanvaller met Eredivisie-verleden'

03-08-2017 11:51
68

Feyenoord is geïnteresseerd in Anthony Limbombe. Dat meldt Het Nieuwsblad donderdag in België. De oud-NEC'er moet de aanvallende opties vergroten.

Feyenoord is niet de enige kandidaat om Limbombe te halen, schrijft het Nieuwsblad. Ook het Franse Toulouse is belangstellend naar de vleugelaanvaller. De tweebenige Limbombe kan als linksbuiten uit de voeten, een positie die nu door Jean-Paul Boëtius wordt bezet. Een directe concurrent heeft hij echter niet.

Feyenoord was al langer op zoek naar een aanvaller die ook linksbenig was. Robin van Persie was lang de geduchte kandidaat, maar is onhaalbaar gebleken omdat Fenerbahçe zijn contract niet wil ontbinden.

Limbombe begon vorig seizoen niet slecht bij Club Brugge en speelde vijftien wedstrijden, maar door blessuretijd verdween hij na de winterstop van het toneel. In het systeem van Club Brugge lijkt er voorlopig geen plaats voor hem te zijn. Toch zal Limbombe niet voor een fooi mogen vertrekken, want Club betaalde zelf 2,5 miljoen euro voor hem.