'Ajax kan aanvaller van 5,5 miljoen euro doorverkopen aan Lokomotiv Moskou'

'Ajax kan aanvaller van 5,5 miljoen euro doorverkopen aan Lokomotiv Moskou'

04-08-2017 19:38
63

Mateo Cassierra vertrekt mogelijk al na één seizoen uit Amsterdam. Volgens Russische media staat de Colombiaanse spits van Ajax in de belangstelling van Lokomotiv Moskou. 

Een jaar geleden kostte Cassierra Ajax zo'n 5,5 miljoen euro. Tijdens zijn debuutseizoen op de Nederlandse velden maakte de aanvaller bepaald geen verpletterende indruk. Cassierra kreeg vooral speelminuten in de Jupiler League, bij Jong Ajax. In achttien duels op het hoogste niveau tekende de twintigjarige aanvaller voor drie treffers.

Het Russische Football schrijft dat Lokomotiv Moskou nu een oogje heeft op Cassierra. De club zoekt naar een opvolger voor Ari, voormalig spits van AZ. Hij wordt momenteel gehuurd van FC Krasnodar. 

Komend seizoen hoeft Cassierra opnieuw niet te rekenen op een basisplaats in Ajax 1. De Colombiaan heeft onder meer Kasper Dolberg en aankoop Klaas-Jan Huntelaar voor zich. Zijn contract loopt door tot medio 2021. Overigens staat ook een andere speler van Ajax in de belangstelling van een club uit Moskou