Stevige tegenvaller voor Feyenoord-aanvaller: 'Koorts, diarree en veel overgeven'

Stevige tegenvaller voor Feyenoord-aanvaller: 'Koorts, diarree en veel overgeven'

04-08-2017 20:17
17

Jari Schuurman wil komend seizoen zijn kans grijpen bij het eerste elftal van Feyenoord. Dat vertelt de twintigjarige aanvaller op de website van zijn management Wasserman. Voorlopig komt Schuurman echter niet aan spelen toe: hij herstelt van een infectie die hij in juni opliep. 

Het trainingskamp in Oostenrijk moest hij overslaan. "En dat terwijl ik in de vakantie heel hard gewerkt had en topfit was", aldus de aanvaller. "Ik schat dat ik nu weer op zeventig procent zit. Ik doe, sinds een week, ook weer grote delen van de training met de spelersgroep mee. Ik hoop dat ik met een paar weken weer helemaal fit ben."

Wedden

Meer odds

Twee weken lang was hij aan bed gekluisterd. "Ik heb anderhalve week koorts en diarree gehad en ik moest veel overgeven. Op een gegeven moment ging het maar niet beter, dus toen hebben ze in het ziekenhuis een aantal tests uitgevoerd. Gelukkig mocht ik diezelfde dag wel alweer naar huis."

Willem II
Vorig seizoen werd Schuurman verhuurd aan Willem II. Zijn jaar in Tilburg verliep niet geheel naar tevredenheid. "Ik vind dat ik meer speelminuten had moeten krijgen. Ik heb uiteindelijk elf wedstrijden gespeeld, waarvan helaas maar vijf in de basis. Dat is te weinig."

Het Algemeen Dagblad schreef vorige week dat Feyenoord overweegt om Schuurman opnieuw te verhuren.