'Uitgeschakeld PSV dreigt international kwijt te raken aan speurende De Boer'

'Uitgeschakeld PSV dreigt international kwijt te raken aan speurende De Boer'

05-08-2017 21:22
81

PSV-keeper Jeroen Zoet wordt door Engelse media opnieuw gelinkt aan Crystal Palace. Manager Frank de Boer zou overwegen om een bod uit te brengen op de doelman van PSV. 

Palace en De Boer willen voor het sluiten van de transfermarkt graag een nieuwe sluitpost naar Selhurst Park halen. In juli verkaste Steve Mandanda naar Olympique Marseille. Er moet een vervanger komen voor de Fransman. 

The Daily Mail weet dat De Boer zijn pijlen in eerste instantie gericht had op Adrián (West Ham United), maar inmiddels lijkt Newcastle United aan de haal te gaan met de Spanjaard. Daarom zou Zoet nu serieus in beeld zijn bij Palace. 

Eerder deze zomer werd ook Benfica genoemd als mogelijke nieuwe club voor de Oranje-doelman. Zoet heeft bij PSV een contract tot medio 2019. Technisch manager Marcel Brands zei donderdag, na de dramatische Europese uitschakeling tegen Osijek, dat PSV mogelijk gedwongen is om spelers te verkopen. Er is namelijk sprake van een gat in de begroting nu er géén Europees voetbal wordt gespeeld.