'Chelsea schrikt wakker van transferverzoek Van Dijk en wedt op tweede paard'

'Chelsea schrikt wakker van transferverzoek Van Dijk en wedt op tweede paard'

08-08-2017 00:00
25

Het transferverzoek van Virgil van Dijk zorgt ervoor dat Chelsea nieuwe hoop heeft op zijn komst. Dat meldt The Telegraph. De kampioen van Engeland is ook geïnteresseerd in Serge Aurier.

Het is geen geheim dat Chelsea-manager Antonio Conte not amused is door het transferbeleid van Chelsea deze zomer, hoewel The Blues al zo'n 140 miljoen euro uitgaven aan Antonio Rüdiger, Tiemoué Bakayoko en Alvaro Morata. Van Dijk en Aurier moeten volgens The Telegraph topaankoop nummer vier en vijf worden op Stamford Bridge.

De belangstelling van Chelsea voor Van Dijk is niet nieuw, maar na het officiële transferverzoek van de Southampton-verdediger wel een stuk concreter. De Londenaren, die concurrentie hebben van Liverpool, gaan waarschijnlijk nog deze week informeren naar Van Dijk. De Oranje-international moet een slordige zestig miljoen euro kosten.

En dan is er nog Aurier. De rechtsback van Paris Saint-Germain is in beeld als concurrent van de vleugelverdedigers Victor Moses en Marcos Alonso en moet 30 miljoen euro kosten. Ook Manchester United heeft een oogje op het Kameroense doelwit van Chelsea.