Cocu sluit vertrek 'superscherpe' PSV'er niet uit: 'Wij luisteren en denken mee'

Cocu sluit vertrek 'superscherpe' PSV'er niet uit: 'Wij luisteren en denken mee'

08-08-2017 20:57
88

Phillip Cocu sluit niet uit dat Luuk de Jong deze zomer vertrekt bij PSV. De vice-aanvoerder wordt de laatste dagen nadrukkelijk gelinkt aan een transfer.

De Jong heeft een moeizaam jaar achter de rug en ook de start van het nieuwe seizoen valt tegen, waardoor hij niet meer verzekerd is van een basisplaats. Cocu is echter positief over zijn spits. "Hij zit met een jaar waarin het niet lekker is gelopen en heeft revanchegevoelens", vertelt de PSV-trainer aan de NOS.

"En ik moet zeggen dat hij op de trainingen een superscherpe indruk maakt", vervolgt Cocu, die de optie op een vertrek van De Jong openlaat. "Luuk is hier nog, maar als er een optie komt voor hem die interessant is, dan kan ik mij voorstellen dat hij daar open voor staat. En dan zullen wij als club ook luisteren en meedenken."

Op dit moment lijkt de belangstelling van Hannover 96 het meest concreet. De Duitse club zou vijf miljoen euro moeten betalen aan PSV. Drie jaar geleden betaalden de Eindhovenaren nog 5,5 miljoen voor de Oranje-international.