'Totti is een geweldige aanwinst voor de club, ook nu hij niet meer speelt'

'Totti is een geweldige aanwinst voor de club, ook nu hij niet meer speelt'

Gepubliceerd: dinsdag 8 augustus 2017 om 22:33di 08-08-2017 om 22:33

Francesco Totti beleefde dinsdag zijn eerste werkdag als directielid van AS Roma. Technisch directeur Monchi is lovend over de veertigjarige Italiaan, die deze zomer zijn voetbalschoenen aan de wilgen hing.

"Ik kan niet wachten om met hem te werken", zegt Monchi op een persconferentie tegen diverse Italiaanse media. Totti liet zich direct zien op het trainingsveld van Roma. "Hij wilde zien hoe het team het deed, hoe de nieuwe spelers speelden en hoe de training ging. Ik zag hem al helemaal settelen in zijn nieuwe rol."

"In mijn ogen is hij een geweldige aanwinst voor de club, ook nu hij niet meer speelt", vervolgt Monchi, die zegt te moeten wennen aan de nieuwe rol van Totti. "Het is toch raar om Totti naast me te hebben, zonder dat hij een trainingspak draagt. Maar het is ook geweldig te beseffen dat ik met hem aan mijn zijde mag werken."

Totti debuteerde op zestienjarige leeftijd in de hoofdmacht van AS Roma. Uiteindelijk kwam hij tot liefst 786 optredens, waarin hij 307 keer scoorde. Eén keer werd de middenvelder kampioen met zijn club, twee keer sleepte hij de Coppa talia in de wacht.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws