Van Bronckhorst ontwijkt vragen: Zijn carrière duurt nog een aantal maanden

Van Bronckhorst ontwijkt vragen: "Zijn carrière duurt nog een aantal maanden"

09-08-2017 20:52
33

Giovanni van Bronckhorst is niet van plan om zijn vingers te branden aan de berichten over de mogelijke komst van Robin van Persie. In gesprek met de NOS ontwijkt de Feyenoord-trainer alle vragen.

"De laatste weken en maanden wordt er zóveel gepraat en geschreven over Robin", antwoordt Van Bronckhorst op de vraag van de NOS of Van Persie de stand-in van Nicolai Jörgensen wordt. "Hij heeft volgens mij al meerdere keren uitgesproken dat het mooi zou zijn om net als Dirk (Kuyt, red.) en ik zijn carrière bij Feyenoord af te sluiten. Maar zijn carrière duurt nog een aantal maanden."

Wat de Feyenoord-trainer met de laatste zin bedoelt, blijft in het midden. Van Bronckhorst heeft de komst van Van Persie nog niet uit zijn hoofd gezet, maar Fenerbahçe lijkt hem in elk geval deze zomer nog te willen behouden. Van Persie is bij Feyenoord niet in beeld als 'de nieuwe Kuyt', benadrukt Van Bronckhorst. "Nee, dat zijn natuurlijk twee totaal verschillende type spelers, dus die kun je ook niet met elkaar vergelijken."

Lees ook: "Robin van Persie? Daar is nog geen streep door gezet. Er wordt veel geschreven"