De Roon bij aankomst in Italië: Afgelopen dagen allemaal snel gegaan

De Roon bij aankomst in Italië: "Afgelopen dagen allemaal snel gegaan"

10-08-2017 13:41
14

Marten de Roon keert definitief terug bij Atalanta Bergamo. De middenvelder, die Middlesbrough na de degradatie uit de Premier League verlaat, arriveerde donderdagmiddag in Italië, zo is op te maken uit beelden van Sky Italia.

De Roon gaf ook zijn eerste reactie op de terugkeer naar de club die hij een jaar geleden verliet. "Het is de afgelopen dagen allemaal heel snel gegaan, dus het is nog een beetje onwerkelijk dat ik hier nu weer ben", citeert het Algemeen Dagblad. "Ik heb met de voorzitter gesproken (Antonio Percassi, red.) gesproken en van hem begreep ik dat de trainer ook blij is met mijn komst. Mijn oud-teamgenoten heb ik via de telefoon al gesproken. Ik hoop ze vandaag allemaal weer te zien en een knuffel te geven."

"Ik ben Atalanta het afgelopen jaar blijven volgen. Ze hebben fantastisch gepresteerd, het beste seizoen in de clubhistorie. Ik kijk er erg naar uit om in de Europa League te spelen. Het wordt een mooie klus om die prestatie dit seizoen te evenaren. Mijn rugnummer 15 is nog niet in beslag genomen, dus die hoop ik weer te dragen", aldus De Roon, die voor vijftien miljoen euro de overstap maakt naar Atalanta.