'Er is veel interesse vanuit het buitenland. Vooral NAC Breda wil hem hebben'

'Er is veel interesse vanuit het buitenland. Vooral NAC Breda wil hem hebben'

10-08-2017 15:51
12

NAC Breda is in de markt voor Ryan Mmaee, spits van Standard Luik. Diens vader laat dat donderdag weten in een interview met La Capitale. Mmaee senior baalt van het feit dat zijn zoon geen speeltijd krijgt onder trainer Ricardo Sá Pinto. 

"Voor Ryan is het elk jaar dezelfde situatie: hij breekt niet door in Luik. Als hij carrière wil maken, moet hij vertrekken. Hetzij definitief, hetzij op uitleenbasis met een optie tot koop. Als Standaard hem niet nodig heeft, dat ze dan eens hun prijs noemen!", bromt de vader van de negentienjarige aanvaller. 

Er is sowieso genoeg belangstelling, weet hij. "Er is veel interesse. In België, maar ook in het buitenland. Vooral NAC Breda wil hem hebben, maar ik weet dat Standaard hem liever bij Roda JC stalt. Ik heb nog contacten bij Roda JC uit de tijd dat mijn oudste zoon, Jack, daar speelde."

"Het zou gek zijn als Roda JC ook interesse in hem heeft, want ze hebben net Jorn Vancamp gehuurd van Anderlecht. Ryan heeft speeltijd nodig." Mmaee werd al eens uitgenodigd voor de nationale selectie van Marokko. De tiener heeft een Marokkaanse moeder en een Kameroense vader en beschikt bovendien over een Belgisch paspoort.