'Revaliderende Ibrahimovic kan kiezen: aanbiedingen van twee oude clubs'

'Revaliderende Ibrahimovic kan kiezen: aanbiedingen van twee oude clubs'

10-08-2017 21:27
21

Manchester United en AC Milan zijn de belangrijkste gegadigden om de transfervrije Zlatan Ibrahimovic in te lijven. Dat meldt The Telegraph donderdag. Ibrahimovic, die in oktober 36 wordt, herstelt op dit moment van een zware knieblessure die hij enkele maanden geleden opliep. 

Afgelopen seizoen scoorde de Zweedse vedette aan de lopende band voor United. De winnaar van de Europa League bood hem geen nieuw contract aan. In juni was het nog geheel onduidelijk hoe de revalidatie van Ibrahimovic zou verlopen. Inmiddels is bekend dat de spits waarschijnlijk in november weer in actie kan komen. 

José Mourinho denkt dat Ibrahimovic tijdens de tweede competitiehelft nog van grote waarde kan zijn voor United. Ibracadabra moet gaan concurreren met topaankoop Romelu Lukaku. 

Ook AC Milan is geïnteresseerd in de diensten van Ibrahimovic, weet The Telegraph. De Serie A-grootmacht kocht deze zomer de ene na de andere speler. Trainer Vincenzo Montella wil graag nog een ervaren aanvaller aan zijn selectie toevoegen. Ibrahimovic speelde tussen 2010 en 2012 ook al voor Milan. Hij werd één keer kampioen met de club.  

 

No time to rest #azbyzlatan #39montecarlo

Een bericht gedeeld door IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) op