Van de Beek in topvorm: pak desondanks hoge odds voor goal tegen Heracles

Van de Beek in topvorm: pak desondanks hoge odds voor goal tegen Heracles

12-08-2017 10:15

Donny van de Beek is in topvorm bij Ajax. De jonge middenvelder scoorde in beide ontmoetingen met Nice en lijkt klaar om het stokje van Davy Klaassen over te nemen. De bookmaker heeft echter niet op zitten letten, want je krijgt hoge odds terug voor een goal van Van de Beek tegen Heracles!

PROFITEER! Van de Beek scoort tegen Heracles voor 2.90 keer je inzet! KLIK HIER!

Wedden

Meer odds

Van de Beek maakte vorig seizoen al regelmatig speelminuten in het eerste van Ajax en is dit seizoen waarschijnlijk een vaste basisspeler. De dynamische alleskunner begon fantastisch met twee goals tegen Nice en toonde hetzelfde neusje voor de goal als zijn voorganger. Toch krijg je voor een goal van Van de Beek en een overwinning van Ajax op Heracles nog 2.90 keer je inzet terug!

Natuurlijk moet Ajax de wedstrijd dan nog wel even winnen, maar dat lijkt geen probleem. De Amsterdammers verloren geen enkele van de laatste zes keer dat ze in Almelo op bezoek kwamen en verloren slechts twee uitwedstrijden afgelopen Eredivisieseizoen. Geloof jij dat Van de Beek Ajax naar de overwinning schiet? Speel dan snel mee!

PROFITEER! Van de Beek scoort tegen Heracles voor 2.90 keer je inzet! KLIK HIER!

Hoe speel je mee?

1. Klik op een van de links in het artikel en meld je aan bij de bookmaker;
2. Zoek in de zoekbalk op Ajax en selecteer de juiste wedstrijd;
3. Scroll omlaag naar scorecast/wincast en klik bij wincast - anytime goal op Van de Beek en Ajax;
4. Bepaal en plaats je inzet!