Heerenveen ontkent Larsson-beschuldigingen: Hier is niets van waar. Nul

Heerenveen ontkent Larsson-beschuldigingen: "Hier is niets van waar. Nul"

12-08-2017 12:44
23

SC Heerenveen heeft bij monde van technisch manager Gerry Hamstra gereageerd op beschuldigingen in de Leeuwarder Courant. Volgens Hamstra is er niets waar van de verhalen dat de club mondelinge afspraken tegenover Sam Larsson niet zou zijn nagekomen.

Volgens de krant hadden de Friezen aan Larsson beloofd dat hij mocht vertrekken wanneer er een bod van zes miljoen euro op hem werd gedaan. Celta de Vigo en Fiorentina toonden belangstelling, waarna de vraagprijs ineens omhoog zou zijn gegaan. Heerenveen wilde acht miljoen euro ontvangen voor Larsson, maar beide clubs wilden hier niet aan voldoen.

Wedden

Meer odds

Hamstra ontkent de aantijgingen echter met klem. "Hier is niets van waar. Nul. Wij doen spelers nooit zulke toezeggingen." De club lijkt echter helemaal klaar met Larsson, die nog altijd wil vertrekken uit het Abe Lenstra Stadion. Vrijdag werd bericht dat de Zweed niet deelnam aan de groepstraining. Bovendien ontbreekt hij in de wedstrijdselectie, wanneer Heerenveen zondagmiddag het seizoen opent op bezoek bij FC Groningen.