Berghuis is duidelijk: 'Ik hoop dat hij naar Feyenoord komt'

Berghuis is duidelijk: 'Ik hoop dat hij naar Feyenoord komt'

13-08-2017 09:20
30

Steven Berghuis zit helemaal op zijn plek bij Feyenoord. Nu de aanvaller door de Rotterdammers definitief is overgenomen van Watford, voelt hij zich als een vis in het water wetende dat hij zekerheid heeft.

"Ik heb gewoon geen goed eerste seizoen gehad bij Watford", vertelt Berghuis aan de NOS. "Verder wil ik het er verder niet over hebben, het is voor mij klaar. Of ik spijt heb dat ik ben gegaan? Nee, zeker niet."

"Ik heb hier een heel leuk en goed jaar gehad", vervolgt Berghuis over zijn huurperiode bij Feyenoord. "Ik kan het met iedereen goed vinden en voel me gewaardeerd. Door de staf, de spelers, de mensen uit Rotterdam. Die wilden ook graag dat ik terugkwam. Ik hoop nu nog meer te kunnen laten zien dan vorig jaar."

Dirk Kuyt is inmiddels gestopt, maar mogelijk keert een ander kind van de club snel terug naar Feyenoord. Robin van Persie wordt al een tijdje gelinkt aan een rentree in Rotterdam-Zuid. "Ik hoop dat hij komt", zegt Berghuis. "Ik keek altijd graag naar zijn wedstrijden en manier van spelen. Hij kan de jonge jongens heel veel leren."